Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (13x)
20. 6. 2016
Cappuccino s ricottou
Apetit
Cappuccino s ricottou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (13x)

Nebojte se nezvyklého spojení a ochutnejte chladivý krém v podobě, v jaké by ho připravil pravý Ital. Italové jsou totiž známí svou láskou k dobré kávě, a právě kávová příchuť je tou první, která je napadne (hned po vanilkové) při výrobě zmrzliny, jogurtu, pudinku či třeba mléčného koktejlu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1384 kcal
  • Bílkoviny 60 g
  • Sacharidy 160 g
  • Tuky 56 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/7

* Grilujte s námi!* Zahradní slavnost* Chorizo, kapary, rukola* Kávové osvěžení* Upečte si domácí croissant

Související články