Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Carpaccio z jesetera
Apetit
Carpaccio z jesetera s citronovým dresinkem a kaviárem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Carpaccio připravujte zásadně jen z čerstvé ryby – její maso je pevné a bez zápachu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 658 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 51 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Rudolf Doležal, z vydání Apetit 2013/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/4

Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace

Související články

Pohlreich recept

Řepové carpaccio podle Pohlreicha. Zajímavá marináda vykouzlí z prosté suroviny luxusní občerstvení

Zajímavá úprava obyčejných lokálních surovin, to je přístup, kterým se ubírá moderní gastronomie už pár let. Tento koncept je blízký i Zdeňku Pohlreichovi. Ochutnejte carpaccio z červené řepy podle slavného českého šéfkuchaře v luxusním pojetí. Na závěr jsme pro vás připravili ještě pár tipů, z jaké zeleniny lze vegetariánské carpaccio ještě připravit.