Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Černý samet

Černý samet

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 4 drinky

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 564 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 70 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinace bublinky a pěna, to už je slušný tah na bránu. A slyší na něj i klasičtí pivaři!

Suroviny

pivo tmavé 2
např. Guiness
víno šumivé 0.75 l
sušší

Těsně před podáváním spojte ve džbánku 2 lahve tmavého piva, například Guiness, s 0,75 l suššího šumivého vína a po skle rozlijte do sklenic.

Komentáře

Anonym

Nějak mi to hlava nebere. To na obrázku je uvedený mok?

Anonym

Zcela jistě to není onen mok, ale Apetit prostě občas přiřazuje obrázky o receptům, které jsou "podobné" výsledku, takže kdo tu brouzdá víc, může najít stejnou fotku ilustrující různé recepty. Tady to ovšem je obrázek trochu víc mimo mísu než jinde.

Anonym

Na obrazku to spis vypada jako sojova omacka a ne jako neco k piti..

Anonym

při pohledu na uvedený recepis mě napadá úsloví: to svět neviděl a pes nežral

Anonym

Recept se nachází v č.6/06, str.62

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit