Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
17. 11. 2014
Červené zelí
Červené zelí

Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakájenou cibuli, pak ji zasypeme cukrem a krátce za stálého míchání necháme zkaramelizovat. Pak přidáme zelí, nadrobno nakrájené švestky a trošku podlijeme horkou vodou. Podusíme, aby švestky byly měkké, pak přidáme nastrouhané nebo nadrobno nakrájené jablko a ještě krátce podusíme. Dochutíme solí, případně octem (já nedávám) nebo ještě dosladíme. Je nutné hodně míchat, jinak se může zkaramelizovaný cukr připalovat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 251 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt