Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
5,0 (9x)
18. 7. 2014
Chateaubriand pečený v solné krustě s bylinkami


< 60 min
5,0 (9x)
Křehká svíčková pečená v solném těstě je krásně šťavnatá a provoněná čerstvými bylinkami.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 593.75 kcal
  • Bílkoviny 31.75 g
  • Sacharidy 72 g
  • Tuky 17.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Chateaubriand pečený v solné krustě s bylinkami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet