0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

CHEESECAKE S KARAMELEM A OŘECHY

CHEESECAKE S KARAMELEM A OŘECHY

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Suroviny

Korpus :

180 g máslových sušenek

60 g rozpuštěného másla

1 lžíce cukru

1 lžička skořice

Sýrový krém :

3x sýr Philadephia

1x mascarpone

100 ml smetany ke šlehání

1x vanilkový cukr

170 g cukru krupice

4 celá vejce

Karamelový krém :

100 g rozpuštěného másla

160 g karamelového Salka

Na posypání :

60g vlašské ořechy

1. Smícháme rozdrcené máslové sušenky s cukrem, skořicí a rozpuštěným máslem a směs natlačíme do pečícím papírem vyložené dortové formy. Pečeme 10 minut na 180 stupňů.

2. Ingredience na sýrový krém smícháme a postupně do nich zašleháváme vejce. Vznikne krásně nadýchaný krém.

3. Vyšleháme karamelový krém.

4. Po vychladnutí korpusu ho potřeme karamelovým krémem, posypeme nahrubo rozdrcenými vlašskými ořechy a zalijeme sýrovým krémem.

5. Pečeme ca 50 minut na 180 stupňů.

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...
Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč