0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cheesecake s malinami

Cheesecake s malinami

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné

Suroviny

1 balení sušenek (používám LOTUS), 40g másla , 1 lžíce kokosového oleje, 250 g Philadelphii (2 krabičky), 250g jemného tvarohu, 3 lžíce medu (nebo jiného sladidla dle chuti - já používám med), 500g malin nebo jiného ovoce, 1 balení želatiny (dávám želatinu za studena)

 

 

 

1) sušenky rozmixujeme na prášek (nebo dáme do sáčku a válečkem rozdrtíme na jemno), přidáme rozpuštěné máslo a kokosový olej      

2) připravíme si kulatou formu na pečení (20 - 24cm), dno vyložíme pečícím papírem, navrstvíme sušenkovou hmotu, lžící (nebo rukou) uhladíme a navrstvíme utřenou Philadelphii s tvarohem a medem

3) maliny rozmixujeme, přidáme želatinu podle návodu na sáčku (většinou se dává 1 sáček na toto množství), nalijeme na dort jako třetí vrstvu a dáme do ledničky ztuhnout    

4) ozdobíme dle chuti čerstvým ovocem, jedlými květy, sekanými mandlemi a já jsem ještě “pocukrovala” mletými blanšírovanými mandlemi

 

 

 

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit