Cheesecake s malinami

Cheesecake s malinami

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné

Suroviny

1 balení sušenek (používám LOTUS), 40g másla , 1 lžíce kokosového oleje, 250 g Philadelphii (2 krabičky), 250g jemného tvarohu, 3 lžíce medu (nebo jiného sladidla dle chuti - já používám med), 500g malin nebo jiného ovoce, 1 balení želatiny (dávám želatinu za studena)

 

 

 

1) sušenky rozmixujeme na prášek (nebo dáme do sáčku a válečkem rozdrtíme na jemno), přidáme rozpuštěné máslo a kokosový olej      

2) připravíme si kulatou formu na pečení (20 - 24cm), dno vyložíme pečícím papírem, navrstvíme sušenkovou hmotu, lžící (nebo rukou) uhladíme a navrstvíme utřenou Philadelphii s tvarohem a medem

3) maliny rozmixujeme, přidáme želatinu podle návodu na sáčku (většinou se dává 1 sáček na toto množství), nalijeme na dort jako třetí vrstvu a dáme do ledničky ztuhnout    

4) ozdobíme dle chuti čerstvým ovocem, jedlými květy, sekanými mandlemi a já jsem ještě “pocukrovala” mletými blanšírovanými mandlemi

 

 

 

Apetit magazín

Co jsou sladké sójové boby edamame a jak s nimi naložit
  • Suroviny

Co jsou sladké sójové boby edamame a jak s nimi naložit

Nezralé sójové boby edamame bývají v různých úpravách součástí asijských pokrmů a spolehlivě je též najdeme v havajské poke bowl. Kde je sehnat, jak si je připravit a jaké mají přínosy pro zdraví? Vyzkoušejte tuto tisíce let známou surovinu...

Obchod Apetit