Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,7 (14x)
9. 4. 2018
Cheesecake s višněmi
Cheesecake s višněmi


> 60 min
4,7 (14x)

KAKAOVÝ KORPUS 1. Rozdrtíme máslové sušenky v robotu nebo pomocí sáčku a kuchyňského válečku. 2. Sušenkovou drť důkladně promícháme s ostatními surovinami. Vznikne vlhká sušenková drobenka. 3. Tuto drobenku pomocí prstů vtlačíme do dortové formy o průměru 22 cm. 4. Dáme péct do trouby vyhřáté na 160°C na 10 min. RŮŽOVÁ NÁPLŇ 1. Philadelphii vyšleháme do hladka. Přidáme oba cukry a promícháme. 2. Do směsi přidáváme vejce po jednom a stále promícháváme. 3. Zašleháme citronovou šťávu, kůru a malinové pyré. Na závěr přidáme smetanu. 4. Směs nalijeme na vychladlý předpečený korpus. Pečeme v troubě vyhřáté na 160°C asi 50 - 60 min. Hotový cheesecake má pevné okraje a střed dortu se třese jako puding. Necháme vychladit. VIŠŇOVÁ VRSTVA 1. Višně vypeckujeme. 2. Vložíme do hrnce spolu s cukrem a kořením. Společně přivedeme k varu a vaříme asi 20 min. 3. Kukuřičný škrob rozmícháme ve vodě. Přilijeme do hrnce a provaříme asi 5 min. 4. Višňovou směs necháme vychladnout na pokojovou teplotu a nalijeme na cheesecake. 5. Hotový cheesecake s višněmi chladíme ještě minimálně hodinu. Dobrou chuť!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu