Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 8
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 950 kcal
Bílkoviny 26 g
Sacharidy 37 g
Tuky 77 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pomeranč a červená cibule září do daleka

Související recepty

Suroviny

chleba tmavý 6 plátků
olivový olej extra panenský 3 PL
vinný ocet bílý 1 PL
nadrobno
sůl mořská
pepř
čerstvě drcený
na tenká půlkolečka
lze nahradit kozím sýrem
petrželka
na ozdobení

Postup

1

V toustovači opečte chleba. Prošlehejte olej, ocet, olivy, sůl a pepř a do zálivky na 10 minut ponořte nakrájenou cibuli. Z pomeranče ořízněte kůru včetně tenké bílé blanky a pak ostrým nožem vykrojte čisté dílky (filátka).

2

Chleba namažte sýrem, na něj naaranžujte dílky pomeranče a cibuli a ozdobte petrželkou. Pokapejte zbytkem zálivky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/1

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...