Chřestový závin s rebarborou vyvolal v redakci rozporuplné reakce – mnohým moc chutnal, jiným spojení hořké, kyselé a sladké chuti vadilo.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Na drobenku
Na rebarboru
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1310 kcal
- Bílkoviny 17 g
- Sacharidy 144.5 g
- Tuky 70.5 g
Postup přípravy
Autor: Jiří Štift, z vydání Apetit 2011/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/6
Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy