Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
9. 7. 2014
Not published! Cikánský biftek
Cikánský biftek

Bramboru nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli a salám nakrájíme na proužky. Na pánvi rozpálíme olej a do středu dáme nastrouhanou bramboru, obracečkou vytvoříme placičku. Osolíme, opepříme a osmažíme, po otočení opět osolíme a po obvodu nasypeme rovnoměrně (a podle chuti každého) cibuli a salám. Po částečném osmahnutí zalijeme rozšlehaným vejcem. Když se vejce srazí, můžeme podávat. Je to velmi rychlé a levné jídlo s možností obměn a kombinací. Lze jej využít vždy, když je lednice skoro prázdná. Nebo když přijde nečekaná návštěva.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu