Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Citrusovo-mangový cheesecake – Orange lake

Citrusovo-mangový cheesecake – Orange lake

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 4
Více než hodinu Snadné

Suroviny

 Korpus:

70 g  rozpuštěného másla

70 g loupaných mandlí, mletých či sekaných

130 g ovesných sušenek, rozdrcených (bezlepkové a bez palmového tuku)

1 čajová lžička najemno strouhané kůry z bio pomeranče

1 čajová lžička strouhané bílé čokolády

máslo na vymazání formy

 

Krém:

250 g sýru Philadelphia Original

150 g smetanového jogurtu

400 g mangové dužniny  

1 pomeranč

9 plátků želatiny (15 g)

40 g moučkového cukru

 

Želé:

150 ml mandarinkové šťávy z čerstvě vymačkaných mandarinek

1 čajová lžička moučkového cukru

Velká špetka šafránových pestíků

1 a ½ plátků želatiny (cca 2,5 g)

 

Na ozdobu:

2 mandarinky

 máta

physalis

Autor: lenaČ

Apetit magazín