Cizrna dobře ladí k jakékoli zelenině, jak dokládá třeba tenhle zdravý a chutný oběd nebo večeře.
1 Bílé části pórku dejte na pařáček, přikryjte pokličkou a asi 3 minuty je vařte skoro doměkka. Pak přidejte zelené části a ještě minutu nechte vařit. Mezitím na oleji krátce poduste česnek, vsypte cizrnu, osolte, opepřete a opékejte asi 5–7 minut. Pak přidejte pórek, sušená rajčata a promíchejte. Podle potřeby dolaďte pepřem, solí či olivovým olejem a podávejte s plátky kukuřičné polenty opečené na grilu.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Nejen pro vegetariány: 30 jídel z biopotravin(30 receptů)
- Půst vás nezaskočí!(10 receptů)
- 40 receptů bez masa nejen pro vegetariány(40 receptů)
Komentáře