Suroviny
Postup
V malé skleněné misce ohřejte polovinu čokolády v mikrovlnné troubě po dobu 30-60 sekund. Vyjměte a dobře promíchejte, vložte zpět do mikrovlnné trouby na 20 sekund, vyjměte a dobře promíchejte, dokud nebude hladká. V případě potřeby znovu zahřívejte v 10sekundových intervalech, dokud nebude hladká. VYHNĚTE SE přehřívání čokolády, protože by se připálila a zadřela.
Použijte silikonové formy na košíčky NEBO vyložte formu na muffiny alobalovými papíry na košíčky.
Do spodní části každého papíru naneste malé množství (asi 2 lžičky) čokolády. Poklepejte na pánev na desku, aby se čokoláda vyhladila a rozprostřela.
Zmrazte na 15 minut, aby čokoláda ztuhla.
Mezitím si připravte arašídové středy V malé misce ušlehejte arašídové máslo, máslo a cukrářský cukr, dokud nebude hladké a nadýchané. Vyjměte pánev z mrazáku, na čokoládovou vrstvu naneste lžící náplně, rovnoměrně rozetřete.
Vraťte do mrazáku a nechte asi 15 minut ztuhnout. Opakujte první krok a stejným způsobem rozpusťte zbývající čokoládu. Nalijte vrchní čokoládovou vrstvu na arašídové máslo a vraťte do mrazáku.
Foto ilustrační, zdroj: Pexels.com