Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
5,0 (6x)
14. 3. 2025
Čokoládový dort s krémem z bílé čokolády a zeleného čaje matcha
Apetit
Čokoládový dort s krémem z bílé čokolády a zeleného čaje matcha
Apetit


Snadné
< 120 min
5,0 (6x)

Tento luxusní čokoládový dort kombinuje bohatou chuť kakaa s jemným krémem z bílé čokolády a aromatického zeleného čaje matcha. Nadýchaný korpus je vláčný a intenzivně kakaový, zatímco krém přidává jemnou sladkou chuť s exotickým nádechem. Ideální dezert pro milovníky netradičních chutí!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 20 cm

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 20 cm

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7491 kcal
  • Bílkoviny 151 g
  • Sacharidy 544 g
  • Tuky 527 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Džemy, krémy, náplně... aneb Jak a čím vším můžete promazat dort Nejšílenější dorty, které cestují s vlastní letenkou: Lucie Charvátová povýšila cukrařinu na umění a slaví světový úspěch

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.