Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (5x)
7. 7. 2021
Čtvero příloh k chobotnici
Apetitonline.cz
Čtvero příloh k chobotnici
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Rafinované, a přitom snadné přílohy umocní finální dojem z grilované chobotnice.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA POMERANČOVÉ PYRÉ

NA PAPRIKY

NA BRAMBŮRKY

NA VANILKOVOU PĚNU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2399 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 188 g
  • Tuky 156 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Čtvero příloh k chobotnici

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

20250326_Polévka_žurek_foto-1.jpg

Žurek: Jak připravit tradiční staropolskou polévku se zákvasem krok za krokem

Žurek – sytá polévka z fermentovaného žitného zákvasu, uzeného masa, klobásy a česneku patří k pilířům národní polské kuchyně, ale svou oblibu si našla i u nás. V některých regionech se servíruje stylově ve vydlabaném bochníku chleba a zdobí se vařeným vejcem a pažitkou. Jak si žurek připravit doma krok za krokem?