Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

cuketa 1 ks
menší
dýně
kousek
brambory 5 ks
rajčata 1
paprika 1 ks
cibule 3 ks
olej 4 PL
bujon hovězí
kousek
paprika sladká
sladká a pálivá
sůl
pepř
majoránka (drhnutá)

Omytou, oloupanou cuketu a dýni nakrájíme spolu s oloupanými brambory na kostičky (asi 2cm) 

Na oleji (možno přidat kousek nakrájené anglické slaniny) zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme dýňi, cuketu, brambory a na menší kousky nakrájená rajčata a papriku. Osmahneme, posypeme mletou sladkou a trochou pálivé papriky (dle chuti), přidáme pepř a znovu osmahneme. 

Podlijeme vodou, přidáme masox a dusíme pod pokličkou až je zelenina téměř měkká. 

Hotový guláš dle chuti dosolíme, přidáme špetku nejlépe čerstvé majoránky.

Podáváme s chlebem.

Autor: kačka84

Apetit magazín

  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale nechcete použít mouku? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...

Obchod Apetit