Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Kdoule, oskeruše, dřínky a mišpule byly kdysi běžnou součástí české kuchyně. Dnes jsou tyto podzimní plody spíše zapomenuté, což je škoda, protože mají stále co nabídnout. Připojte se k nám na cestě do minulosti a přiveďte je zpět do...
Časopis Apetit se připojí k velké nákupní akci Dny Marianne a přímo v Centru Černý Most v Praze v sobotu od 12 hodin uspořádá kuchařskou show. Vařit bude redakce Apetitu a také známí kuchaři Pavel Berky a Pavel Švestka.
...
Dámy a pánové, vítáme vás na nástupu k dnešnímu letu nad Prahou. Připravte si prosím svoje chuťové buňky, zkontrolujte své bezpečnostní pásy, za chvíli startujeme vzhůru… Tak začíná gastronomická atrakce Večeře v oblacích, která se po roce...
Když venku klesnou teploty, není nic lepšího než talíř horké bramboračky. Tato tradiční česká polévka, která má své místo v rodinných kuchařkách po generace, spojuje jednoduché suroviny do neobyčejně lahodného výsledku.
...
Jemné avokádo v kombinaci s výrazným koriandrem a chilli papričkami – to je guacamole, mexická omáčka, salsa, dip i pomazánka v jednom. Skvěle uspokojí chuťové buňky i těch nejnáročnějších strávníků, přitom je snadné na přípravu a plné...
Chcete si zajít na jídlo do restaurace, kam se běžně nedostanete? Ochutnat tříchodové menu od nejlepších šéfkuchařů za výjimečné ceny? To všechno nabídne festival Restaurant Week, který se vrací s podzimní nabídkou. Od 2. do 27. října se...