Po těchhle báječně pálivých toustech bývá žízeň, tak se před posezením dobře zásobte!
Suroviny
olej
2
PL
cibule
1
ks
pokrájená
paprika mletá sladká
1
PL
kari koření
1
PL
kmín
1
PL
drcený
hovězí maso mleté
500
g
vývar
200
ml
worcesterská omáčka
2
PL
kečup
5
PL
podle chuti
brambory
2
ks
sůl
pepř
tymián
strouhaný
nebo bageta
Postup
1
Na rozpáleném oleji nechte zesklovatět cibuli, přidejte papriku, kari a drcený kmín.
2
Rychle promíchejte, aby paprika nezhořkla, a přihoďte mleté maso. Osmahněte ho, podlijte vývarem a pak dvacet minut duste.
3
Přidejte ořechy, worcester, kečup, nasekané feferonky a najemno nastrouhané brambory. Ještě asi tak pět minut poduste.
4
Směs osolte, opepřete a ochuťte částí tymiánu. Namažte na pečivo, posypte sýrem i zbylým tymiánem a dejte zapéct do trouby, dokud se sýr neroztaví.