0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dobré řezy

Dobré řezy

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 17042 kcal
Bílkoviny 213 g
Sacharidy 3433 g
Tuky 261 g
Vláknina 42 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

Těsto
mouka pšeničná hladká 350 g
cukr 280 g
kypřicí prášek do pečiva 0.5 ks
cukr 2
voda 5
žloutek 3 ks
Krém
mléko 800 ml
pudinkový prášek 2 ks
žloutek 2 ks
máslo 1 ks
bílek 5 ks
cukr 25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sníh ušleháme, žašleháme cukr a svaříme ve vodní lázni

 

Těsto upečeme, na vychladlé dáme krém a nakonec dáme svařený sníh.

 
Autor: konecna

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit