Dobré řezy

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Dobré řezy

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Suroviny

Těsto
mouka pšeničná hladká 350 g
cukr 280 g
kypřicí prášek do pečiva 0.5 ks
cukr 2
voda 5
žloutek 3 ks
Krém
mléko 800 ml
pudinkový prášek 2 ks
žloutek 2 ks
máslo 1 ks
bílek 5 ks
cukr 25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sníh ušleháme, žašleháme cukr a svaříme ve vodní lázni

 

Těsto upečeme, na vychladlé dáme krém a nakonec dáme svařený sníh.

 
Autor: konecna

Apetit magazín

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne
  • Tipy a triky

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne

Nakoupíte zásobu nádherných žlutých banánů a za dva dny už se vám do nich nechce, protože jsou flekaté? Nebo na ně zapomenete a brzy zčernají? Poradíme vám, jak skladovat banány, aby vydržely co nejdéle ve formě. ...

Obchod Apetit