Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Drobenkový koláč s pudinkem

Drobenkový koláč s pudinkem

Hodnocení receptu
Průměr: 3 (2)

Suroviny

mouka pšeničná polohrubá 600 g
cukr 250 g
tuk 250 g
vejce 1 ks
vanilkový cukr 1 ks
kypřicí prášek do pečiva 1 ks
mléko 1 l
pudinkový prášek 2 ks
prášek
cukr 4 PL
jahody

n

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit