Dušené fazolky

Dušené fazolky

Hodnocení receptu
Průměr: 4.4 ()
Do 30 minut 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 754 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 77 g
Tuky 28 g
Vláknina 39 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Fazolové lusky chutnají senzačně, když je připravíte spolu s vyloupanými fazolemi, případně s hráškem.

Suroviny

fazolky zelené 600 g
mražené, zelené
hrášek 300 g
zelený
česnek 2 stroužky
olivový olej 2 PL
máta
nasekaná
petrželka
nasekaná
citronová štáva
z jednoho citronu
sůl
pepř

Fazolky pět minut povařte v půl litru vody, pak přidejte česnek a olej. Dochuťte a ještě pět minut povařte s hráškem; sceďte, vmíchejte bylinky a citronovou šťávu.



Apetit magazín

Co jsou sladké sójové boby edamame a jak s nimi naložit
  • Suroviny

Co jsou sladké sójové boby edamame a jak s nimi naložit

Nezralé sójové boby edamame bývají v různých úpravách součástí asijských pokrmů a spolehlivě je též najdeme v havajské poke bowl. Kde je sehnat, jak si je připravit a jaké mají přínosy pro zdraví? Vyzkoušejte tuto tisíce let známou surovinu...

Obchod Apetit