Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Dušené fazolky
ZDROJ: pixabay.com
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 11
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 754 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 77 g
Tuky 28 g
Vláknina 39 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Fazolové lusky chutnají senzačně, když je připravíte spolu s vyloupanými fazolemi, případně s hráškem.

Suroviny

fazolky zelené 600 g
mražené
hrášek 300 g
česnek 2 stroužky
olivový olej 2 PL
máta
nasekaná
petrželka
nasekaná
z jednoho citronu
sůl
pepř

Postup

1

Fazolky pět minut povařte v půl litru vody, pak přidejte česnek a olej. Dochuťte a ještě pět minut povařte s hráškem.

2

Sceďte je, vmíchejte bylinky a citronovou šťávu. Podávejte.

Související články

Apetit magazín