0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Dušené fazolky
ZDROJ: pixabay.com
sdílet:
4.4 / 5. Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 754 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 77 g
Tuky 28 g
Vláknina 39 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Fazolové lusky chutnají senzačně, když je připravíte spolu s vyloupanými fazolemi, případně s hráškem.

Suroviny

fazolky zelené 600 g
mražené
hrášek 300 g
česnek 2 stroužky
olivový olej 2 PL
máta
nasekaná
petrželka
nasekaná
citronová štáva
z jednoho citronu
sůl
pepř

1 Fazolky pět minut povařte v půl litru vody, pak přidejte česnek a olej. Dochuťte a ještě pět minut povařte s hráškem.

2 Sceďte je, vmíchejte bylinky a citronovou šťávu. Podávejte.

 

 

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit