Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Empanadas s masom

Popis receptu: 

Vynikajúce mäsové kolačiky

Autor: Bibiána Beňová
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Pro zkušené
Počet porcí: 6-8
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    Cesto:

    2 salky hladkej múky

    1/4 lyžičky soli

    1/2 lyžičky prašok do pečiva

    100gr masla studeneho na kocky pokrajaneho

    1 vajce

    Náplň: 400gr mletého bravčového mäsa

    1 stredne veľka cibuľa

    2 chilli papričky

    400gr konzervovaných rajčín, nasekaných

    hrsť zelených olív nakrajaných na hrubo

    hrubá soľ

    čerstvé mleté korenie

    1/2 šálky nasekaného koriandru

     

     

     

     

     

Příprava jídla

Na suchej panvici opečte mäso. rozbijajte ho varechou a miešajte asi 7 min., pokiaľ nezhnedne.Potom pridajte cibuľu a chilli  opekajte asi 5 min. pridajte rajčiny a varte do zhustnutia si 12-15 min. Pridajte olivy  ochuťte soľou korením, koriandrom a nechajte vychladnúť.

Trubu predhrejte na 200°C .

Ingrediencie na cesto zmiešajte v Kitchene so 4-6 lyžicami vody.

Cesto  rozvaľkajte a urobte koliečka a naplňte ich mäsom, zatvorte do tvaru kapsičky, potrite vajíčkom a dajte piecť do trúby na približne 30min.

REKLAMA

Přidat komentář