Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
5,0 (3x)
10. 5. 2025
Eton mess na plech
Olive Magazine
Eton mess na plech
Olive Magazine


Velmi snadné
< 75 min
5,0 (3x)

Jednoduché a klasické piškotové řezy se všemi nejlepšími částmi tradičního britského dezertu Eton mess – ideální pro letní osvěžení. Pokud neseženete hotové sněhové pusinky, upečte si je sami. V uzavíratelné nádobě vám vydrží i několik dní a zbylé poslouží jako malá sladkost k odpolední kávě či čaji.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 649 kcal
  • Bílkoviny 8.08 g
  • Sacharidy 49.67 g
  • Tuky 45.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Amanda James, z vydání Apetit Eton mess na plech

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Eaton mess

Den matek s dezertem v ruce: 5 sladkých receptů, na kterých si pochutnají nejen mámy

Nepotřebujete zlatou formu ani diplom z cukrařiny: stačí pár surovin, dobrý úmysl a chuť udělat radost. Ať už máte doma mámu, která miluje sladké, nebo tu, co odjakživa říká „já na to sladké nejsem“, víte, že si zaslouží něco výjimečného. A proč to neudělat jedlým způsobem? Vybrali jsme recepty, které potěší nejen mámy – a s trochou asistence je zvládnou připravit i děti. Takže žádné výmluvy. Letos se to neodbude bonboniérou. Leda byste do ní dali vlastní domácí pralinky!