Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Filé alla pizzaiola

Filé alla pizzaiola

4.9/5 Počet hodnocení: 10
Do 30 minut 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 291 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 9 g
Tuky 28 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Středomořská kuchyně snadno a rychle.

Související recepty

Suroviny

bělomasá ryba 400 g
sůl
pokrájená
kapary PL
česnek 1 stroužek
drcený
oregano špetka
bazalka hrst
čerstvá
olivový olej extra panenský 2 PL
chilli sušené špetka

Postup

1

400g filetů z mořské bělomasé ryby osolte a dejte do pekáčku. Smíchejte 2 pokrájená rajčata, po lžíci kaparů a zelených oliv, 1 drcený stroužek česneku, špetku oregana a chilli, hrst čerstvé bazalky a 2 lžíce panenského olivového oleje. Navršte na rybu a pečte v rozpálené troubě asi 15 minut.

Apetit magazín