„To je ale sakra dobře ochucená focaccia,“ prohlásil náš ostřílený foodstylista Marek. Potřebuje recept ještě větší pochvalu? Voňavé a čerstvé pečivo jak od italské babičky...
Suroviny
pro 10-12 osob
Suroviny
pro 10-12 osob
Na obložení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2173 kcal
- Bílkoviny 76 g
- Sacharidy 344 g
- Tuky 38 g
Postup přípravy
- Focacceria Alforno: italské jídlo z pece Domácí sušená rajčata: Co z nich připravit, jak je použít a jak uchovat na další měsíce?
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/8
Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.