Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (17x)
24. 9. 2024
Focaccia s rajčátky
Apetit
Focaccia s rajčátky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (17x)

„To je ale sakra dobře ochucená focaccia,“ prohlásil náš ostřílený foodstylista Marek. Potřebuje recept ještě větší pochvalu? Voňavé a čerstvé pečivo jak od italské babičky...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 10-12 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 10-12 osob

Na obložení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2173 kcal
  • Bílkoviny 76 g
  • Sacharidy 344 g
  • Tuky 38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Focacceria Alforno: italské jídlo z pece Domácí sušená rajčata: Co z nich připravit, jak je použít a jak uchovat na další měsíce?

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/8

Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.