Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,5 (17x)
9. 7. 2014
Francouzské brambory s jarní cibulkou a zakysanou smetanou
Francouzské brambory s jarní cibulkou a zakysanou smetanou


Snadné
> 60 min
3,5 (17x)

Francouzské brambory jsou stálicí české kuchyně a receptů na ně je nespočet. Tento je se slaninou, jarní cibulkou a zalité zakysanou smetanou. Hotové zapečené brambory postavte na stůl a nechte každého, ať si dle svého uvážení sám nabere.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 730.33 kcal
  • Bílkoviny 29.33 g
  • Sacharidy 47.67 g
  • Tuky 45.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: [email protected]

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet