Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Gratin ze zeleniny
pixabay.com
Gratin ze zeleniny
pixabay.com


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Velmi snadné! Předvařenou zeleninu přelijte smetanou, posypte parmazánem – a pak už jen zapečte v troubě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 108.67 kcal
  • Bílkoviny 6.33 g
  • Sacharidy 8.33 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Gratin ze zeleniny

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Hamburger s omáčkou

Kvíz: Čím byl plněný největší sendvič a kolik piv zvládl na posezení světový rekordman? Otestujte své znalosti o gastro extrémech

Uvařit pro čtyřčlennou rodinu? Pohoda! Pozvat na oběd kamarády nebo blízké a servírovat dvacet porcí? To už chce trochu víc plánování a času v kuchyni. A teď si představte, že máte udělat největší vaječnou omeletu na světě nebo kuriózně obrovskou sushi rolku. To se pak i vyvařování v táborové kuchyni zdá jako brnkačka. Otestujte, jaký máte na rekordy odhad!