Velmi snadné! Předvařenou zeleninu přelijte smetanou, posypte parmazánem – a pak už jen zapečte v troubě.
Suroviny
květák
1
ks
rozdělený na růžičky
mrkev
500
g
na nudličky
baby špenát
240
g
zakysaná smetana
6
PL
parmazán
4
PL
strouhaný
sůl
pepř
1 Co můžete udělat i den dopředu
Mrkev vařte ve velkém hrnci sedm minut, květák pět. Ještě horkou zeleninu promíchejte v ohnivzdorné míse se špenátovými listy, aby zavadly. Zeleninu přelijte smetanou, posypte parmazánem. Pracujete-li den předem, dejte do lednice.
2 V den ‚D‘
Bez přikrytí pečte 30–40 minut, jakmile vyjmete z trouby jehněčí. Pečte, dokud povrch nezezlátne.
Komentáře
alena bednarova
30.07.2014 10:42
jaké jehněčí?
jaké jehněčí?