Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
5,0 (2x)
20. 6. 2025
Grilovaná brokolice a chřest se sýrem
Image Professionals
Grilovaná brokolice a chřest se sýrem
Image Professionals


Velmi snadné
< 50 min
5,0 (2x)

V jednoduchosti je krása – jen žár, sůl a citron doplněné slaným sýrem. Víc už tato zelenina opravdu nepotřebuje. Grilovaná brokolice a chřest se sýrem je skvělé bezmasé jídlo, plné zeleniny a chutí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Grilovaná brokolice a chřest se sýrem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

shutterstock_1936014517.jpeg

Marináda – tajná zbraň každého grilmistra. Co a jak dlouho marinovat, abyste dosáhli dokonale křehkého a šťavnatého výsledku?

Ne každé maso potřebuje marinádu, aby zazářilo na talíři. Zatímco vyzrálé hovězí si vystačí se solí a pepřem, tužší a sušší kusy jako vepřová krkovice nebo kuřecí prsa si o marinování přímo říkají. Správně zvolená směs oleje, kyselé složky, bylinek a koření dokáže proměnit obyčejný kousek masa ve šťavnatou a voňavou delikatesu. Co do marinády patří a jak dlouho nechat suroviny odpočívat, aby výsledek stál za to?