Fantastický křupavý bůček, který budete chtít sníst hned, jak jej vytáhnete z trouby. Klidně byste ho mohli zobat samotný. Bůček většinou potřebuje spoustu času, aby byl dokonale měkký. Když ho nakrájíte na tenké plátky, bude hotov dřív, než se vám uvaří rýže. Grilovaný bůček po asijsku mile překvapí i milovníky české klasiky.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 828.75 kcal
- Bílkoviny 29 g
- Sacharidy 28 g
- Tuky 65.75 g
Postup přípravy
- Tři kusy vepřového, které se skvěle hodí na pečení Dokřupava vypečený bůček bez komplikací: 25 ověřených receptů a triky, díky kterým bude vždy perfektní
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/2
K únoru, měsíci neodmyslitelně spjatému s masopustem a řadou zvyků, tradičně patří vepřové maso ve všech podobách, koblihy a palačinky. Ani jedno nebude v novém vydání Apetitu, které vychází už 12. ledna, rozhodně chybět. Pokud vás ovšem na bůček, kolínko či slaninu příliš neužije, nezoufejte. Abychom masovou nálož vyvážili, sepsali jsme pro vás totiž i recepty na 5 neotřelých večeří bez masa. Vytáhli jsme také staré kuchařské sešity a nalezeným pokrmům oblékli modernější kabátek. O své tipy, jak správně sestavit zdravou snídaňovou, obědovou či svačinovou krabičku, se s námi podělila nutriční terapeutka Lada Nosková. Život vám osladíme svůdnými dezerty z bílé čokolády, které jsou jako stvořené na oslavu svátku svatého Valentýna. Pokud by pro vás byly málo vášnivé, vsaďte na recepty z restaurace Brasileiro, které vám do kuchyně zaručeně vnesou pořádně žhavé brazilské rytmy. Apetit, napsáno s chutí.