Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (3x)
19. 6. 2025
Grilovaný chleba s bylinkami a pomazánkou ze pstruha
Image Professionals
Grilovaný chleba s bylinkami a pomazánkou ze pstruha
Image Professionals


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (3x)

Grilovaný chleba s bylinkami a pomazánkou ze pstruha je jistě zajímavá obměna toho, co hodit na gril. Křupavé pečivo z ohně má své charisma a bylinky mu dodají další chuť. K rybí pomazánce ze pstruha jako stvořené! 


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/6

Červnové vydání Apetitu, které vychází 23. 5. 2024, přináší pozvánku na letní Apetit piknik. Ten se uskuteční 15. června v pražské Grébovce a v novém Apetitu najdete seznam všech prodejců i hvězdných hostů, kteří se objeví na hlavním pódiu. Vystoupí i Pavel Berky, se kterým najdete v novém čísle rozhovor, kde vypráví o tom, jak zkouší nová jídla a co nejraději vaří sám sobě. Do přírody se vydáme nejen během našeho pikniku. V červnu se s námi můžete vypravit na ryby, které si hned na břehu připravíme na roštu. Budeme také grilovat, tentokrát podle receptů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a nabízíme i inspiraci na zahradní party během nejteplejších nocí v roce. Nad dezertem nemusíte moc přemýšlet. Červen je měsícem jahod a naše koblihy plněné jahodami nebo křupavý jahodovo-bezový dort jsou prostě neodolatelné! A kdyby vás toto ovoce přece jen neoslovilo, zkuste nasladko připravit rebarboru. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1897817014.jpg

Vyhazujete banánové slupky? Děláte obrovskou chybu! Odhalili jsme překvapivé využití, které musíte znát

Kam s banánovou slupkou? Většinou míří rovnou do koše, což je ale velká škoda. Možná vás překvapí, že tento běžný kuchyňský zbytek skrývá obrovský potenciál. Existuje přitom jednoduchý trik, jak jej snadno zpracovat – stačí slupky upéct v troubě. Tento a další nápady ukazují, jak můžeme kuchyňský odpad využít chytře, efektivně a ku prospěchu celé domácnosti.