Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

GRILOVANÝ HERMELÍN S PIKANTNÍMI FAZOLEMI

GRILOVANÝ HERMELÍN S PIKANTNÍMI FAZOLEMI

Hodnocení receptu
Průměr: 2 (2)
Velmi snadné

Suroviny

sýr s bílou plísní 4 ks
nejlépe Sedlčanský s brusinkovou omáčkou
slanina 4
fazole červené 2
cibule 1 ks
česnek 2
chilli paprička 1 ks
jarní cibulka 1 ks
rajčata 2 ks
sůl
pepř
olej 40 ml
brusinky
pažitka
svazek

V kastrolu nahřejeme olej a pokrájenou cibuli v něm necháme zesklovatět. Přidáme jemně nakrájený česnek, čili papričku a rajčata. Osolíme, přimícháme fazole, jarní cibulku, brusinkovou omáčku a společně krátce podusíme.

Mezitím Hermelíny obtočíme plátky šunky a zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 6 minut z každé strany.

Hotové fazole rozdělíme spolu s hermelíny na talíře a posypeme pažitkou. Podáváme s pečivem.

Autor: elfinek

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit