Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)
17. 6. 2025
Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami
Image Professionals
Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami
Image Professionals


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Jak odlehčit letní grilování? Vyměňte flákotu masa za rybu a přidejte také zeleninu. Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami je recept snů. Plný chuti, jednoduchý na přípravu a suroviny. Užijte si léto s přáteli. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/6

Červnové vydání Apetitu, které vychází 23. 5. 2024, přináší pozvánku na letní Apetit piknik. Ten se uskuteční 15. června v pražské Grébovce a v novém Apetitu najdete seznam všech prodejců i hvězdných hostů, kteří se objeví na hlavním pódiu. Vystoupí i Pavel Berky, se kterým najdete v novém čísle rozhovor, kde vypráví o tom, jak zkouší nová jídla a co nejraději vaří sám sobě. Do přírody se vydáme nejen během našeho pikniku. V červnu se s námi můžete vypravit na ryby, které si hned na břehu připravíme na roštu. Budeme také grilovat, tentokrát podle receptů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a nabízíme i inspiraci na zahradní party během nejteplejších nocí v roce. Nad dezertem nemusíte moc přemýšlet. Červen je měsícem jahod a naše koblihy plněné jahodami nebo křupavý jahodovo-bezový dort jsou prostě neodolatelné! A kdyby vás toto ovoce přece jen neoslovilo, zkuste nasladko připravit rebarboru. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250521_Španělská_tortilla_de_patatas_foto-1.jpg

Tortilla de patatas: Připravte si španělskou delikatesu z  5 základních surovin – snadno, rychle a pokaždé jinak

Voňavá cibule, brambory, vejce, olej a trocha soli. Zdánlivě obyčejné suroviny, z nichž ale vzniká jídlo, které ve Španělsku milují na tisíc způsobů. Tortilla de patatas je jednoduchá, famózní a neuvěřitelně univerzální – můžete si ji vychutnat jako sytý oběd, teplou večeři nebo jako součást španělského tapas menu. Přidáním bylinek, zeleniny nebo třeba sýra získáte varianty, které se neomrzí. Tortilla de patatas je zkrátka kuchařský trumf, který se hodí pro každou příležitost.