Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Grilovaný sýr s bylinkami
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 966 kcal
Bílkoviny 66 g
Sacharidy 6 g
Tuky 75 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dejte si k němu salát z čerstvých rajčat a bagetu.

Suroviny

nebo jiný grilovací sýr (akawi, Vezír či El Grillo)
olivový olej extra panenský
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
skrojky
bazalka
lístky
koriandr čerstvý
lístky
máta
lístky

Postup

1

Sýr nakrájejte na plátky a potřete je olivovým olejem. Grilujte 1–2 minuty po každé straně.

2

Opepřete, pokapejte panenským olivovým olejem a ozdobte skrojky citronu, lístky bazalky, koriandru a máty.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Apetit magazín

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu
  • Tipy a triky

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu

Pečení v soli je tradiční a velmi šetrná technika, díky které zůstane rybí maso krásně křehké a šťavnaté. Solná krusta totiž vytvoří vlastní minitroubu, která dokonale těsní, nepustí žádnou páru ven a zabrání, aby se...
Jak se vyrábí černý česnek?
  • Zdraví a výživa

Jak se vyrábí černý česnek?

Černý česnek je pochoutka, která vzniká procesem fermentace z běžného bílého česneku. Tento proces přeměňuje jeho ostrou chuť a štiplavé aroma na jemnou, nasládlou chuť s tóny sušeného ovoce, karamelu, balsamica a čokolády. Černý česnek je...