Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (35x)
18. 7. 2014
Halibut po italsku
Apetit
Halibut po italsku
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (35x)

Halibut po italsku představuje neobvyklou kombinaci ryby a zeleniny. Recept obsahuje jen pár ingrediencí a vše se společně peče v troubě. Rychlou večeři či zdravý oběd máte do půl hodiny na stole. Nemáte-li po ruce čerstvá rajčata, klidně použijte konzervu krájených. Jejich chuť prosákne do brambor ještě intenzivněji.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1799 kcal
  • Bílkoviny 117 g
  • Sacharidy 139 g
  • Tuky 81 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem

Každý z nás miluje chvilky pohody, kdy máme možnost posedět v té nejlepší společnosti svých nejbližších, přátel nebo kolegů. A právě k takovým okamžikům přirozeně patří také vynikající jídlo a kvalitní pití. Dobré víno a chutné sýry tvoří jedinečnou kombinaci, která spolehlivě potěší každého. Pokud si však chcete vychutnat každé sousto, vyplatí se znát zásady párování vína a sýrů, díky kterým dosáhnete dokonalé harmonie chutí. Přinášíme osvědčené tipy, jak párovat plísňové sýry s vínem.