0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hlávkový salát s ředkvičkami

Hlávkový salát s ředkvičkami
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Hlávkový salát s ředkvičkami

4.1/5 Počet hodnocení: 19
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 493 kcal
Bílkoviny 15 g
Sacharidy 55 g
Tuky 23 g
Vláknina 24 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Osvěžující salát. Ostřejší chuť ředkviček zjemníte zakysanou smetanou.

Suroviny

hlávkový salát 1
ředkvičky 2 svazky
červené
mrkev 5 ks
jarní cibulka 2 ks
i s natí
Na zálivku
cukr
sůl
pepř
podle chuti

Postup

1

Zeleninu omyjte a osušte. Do velké salátové mísy natrhejte salát, ředkvičky a jarní cibulku nakrájejte na tenká kolečka, karotku nastrouhejte na struhadle s velkými oky nebo nakrouhejte na tenké plátky.

2

Zakysanou smetanu ochuťte cukrem, citronem, solí a pepřem. Promíchejte se zeleninou a dejte vychladit.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/4

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč