Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,2 (5x)
11. 10. 2024
Houbová sekaná a šťouchané brambory s jáhlami
Apetit
Houbová sekaná a šťouchané brambory s jáhlami
Apetit


Snadné
< 120 min
4,2 (5x)

Užijte si houbovou sezonu do poslední chvíle s vegetariánskou variantou sekané. Do receptu využijete všechny druhy hub, které jste v lese do košíku nasbírali. Houbová sekaná s jáhlami je jako stvořená pro podzimní dny.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob

Na šťouchané brambory

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4583 kcal
  • Bílkoviny 158 g
  • Sacharidy 410 g
  • Tuky 238 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Co s plným košíkem hub? Vyberte si ze 45 skvělých houbových receptů od zapečených palačinek s houbami po slaný koláč Uvařte si jáhly na sladko či na slano. Tato lahodná obilovina jednoduchá na přípravu vám učaruje Dejte šanci pohance. Je to všestranná superpotravina plná chuti a zdraví, uvařená je za chvilku

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/10

Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp. Hlavní linkou je jako každý rok česká kuchyně a lokální a sezonní suroviny, letos jsme se ovšem podívali ještě hlouběji do historie a oprášili i poklady té rakousko-uherské. O tradicích si popovídáme s Petrou Burianovou. Přidáme i tipy, jak uvařit oblíbené české speciality bez lepku. Těšit se můžete i na houbové recepty a hned tři různé (a naprosto božské) zelňačky. Vypravili jsme se za vyhlášenými cukráři a vyprosili od nich osvědčené recepty na milované zákusky – větrník, indiánky, laskonky, punčák a dort Maršál. Helena Fléglová vás navíc krok za krokem naučí odpalované těsto. S naší Pohlednicí zavítáme na Slovensko a rovnou vyzpovídáme tamní slavné šéfkuchaře, cukráře a blogery. S radostí vám také představíme novou Línou kuchařku, plnou skvělých receptů a praktických tipů, jak si v kuchyni co nejvíc zjednodušit práci a přitom neobětovat kvalitu a chuť pokrmů. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Jak se Ivana Korolová udržuje ve formě?

Ivana Korolová jídlo miluje a ráda si ho plánuje. Jak se udržuje ve formě a jak jí životní styl ovlivnila malá dcera?

Ivana Korolová je česká herečka, zpěvačka a dabérka, kterou si starší generace oblíbila v muzikálech či televizních seriálech, hrála Gerdu v muzikálu Sněhová královna nebo Danku v Krejzových, děti ji zase milují jako hlas Poppy z animáku Trollové nebo Lízu ze Simsonových. Nás zajímalo, jak se Ivana udržuje ve formě, co jsou její oblíbená jídla a na čem si pochutná její malá dcera.