Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Not published! Hovězí guláš s mrkví
Hovězí guláš s mrkví


> 60 min
0,0 (0x)

Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Olej rozpálíme v kastrolu či pekáčku s pokličkou, maso opečeme ze všech stran důkladně, aby se zatáhlo a zhnědlo. Pa maso vyndáme a v kastrolu opečeme sibuli s mrkví, dokud neztmavnou - pak posypeme moukou a zamícháme. Maso vrátíme k zelenině i se šťávou promícháme, podlijeme pivem a přidáme rozdrobenou kostku masoxu. Osolíme, opepříme, přidáme ukr a koření a pár minut povaříme. Přiklopíme a pečema cca 2 hodiny, dokud maso nezměkne. Podáváme s bramborovou kaší. Recept je za časopisu Albert, moc velká dobrota, zkuste! Dobrou chuť! :-)


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu