Lahodná a pestrá variace na asijskou notu
1. Opražte sezam nasucho v pánvi nebo woku a dejte stranou.
2. Rozpalte olej ve woku a smažte mrkev i žampiony, až téměř změknou. Přidejte maso, nasekaný česnek a lusky a smažte, aby maso zhnědlo. Vmíchejte ostrou omáčku, osolte a posypte sezamem.
Pokud vám vyhovují jemnější chutě, vyměňte chilli omáčku třeba za ústřicovou.
Podávejte s nudlemi.
2. Rozpalte olej ve woku a smažte mrkev i žampiony, až téměř změknou. Přidejte maso, nasekaný česnek a lusky a smažte, aby maso zhnědlo. Vmíchejte ostrou omáčku, osolte a posypte sezamem.
Pokud vám vyhovují jemnější chutě, vyměňte chilli omáčku třeba za ústřicovou.
Podávejte s nudlemi.