Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (13x)
18. 7. 2014
Hovězí s bramborovou pokličkou


Snadné
> 60 min
4,2 (13x)

Voňavé překvapení schované pod bramborovým čepcem. Prolomte se křupavou pokličkou z brambor a pochutnejte si na štavnatém hovězím.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 247 kcal
  • Bílkoviny 6.5 g
  • Sacharidy 27.75 g
  • Tuky 9.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Hovězí s bramborovou pokličkou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

shutterstock_1974197558.jpg

Kvíz: Chutě bez hranic aneb vyznáte se v jídelních lístcích našich sousedů?

Když se posadíte ke stolu v Trenčíně, Krakově, Řezně nebo Linci, možná zjistíte, že vám pokrmy připomínají domov – a přesto v nich bude něco překvapivě jiného. Kuchyně střední Evropy jsou jako mozaika ze známých ingrediencí, ale s vlastními příběhy, tradicemi a jmény, která klamou chutí, vůní i vzhledem. A někdy i názvem. Ochutnejte s námi z talířů čtyř sousedních zemí a objevte, jak se jejich gastronomie vyvíjela – společně, ale přitom každá po svém.