Husí stehna se zelím, kapustičkami, bramborovými plackami a škvarkovými knedlíčky je kompletní svatomartinské menu, které zvládnete levou zadní. K husí pečínce jsme připravili spoustu různých příloh, které k sobě dokonale sedí – zkrátka vyladěný recept na svatomartinskou husu, která všem vyrazí dech.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na knedlíky
Na bramborové placky
Na zelí
Na kupustičky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2111.25 kcal
- Bílkoviny 69.75 g
- Sacharidy 264 g
- Tuky 89.25 g
Postup přípravy
- 35 nejlepších příloh ke svatomartinské huse: Pro milovníky tradic knedlíky, odvážnějším lokše, pečené brambory nebo dýňové pyré Dokonalá svatomartinská hostina krok za krokem
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/11
Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace. Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.