Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
5,0 (5x)
4. 11. 2024
Husí stehna se zelím, kapustičkami, bramborovými plackami a škvarkovými knedlíčky
Apetit
Husí stehna se zelím, kapustičkami, bramborovými plackami a škvarkovými knedlíčky
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
5,0 (5x)

Husí stehna se zelím, kapustičkami, bramborovými plackami a škvarkovými knedlíčky je kompletní svatomartinské menu, které zvládnete levou zadní. K husí pečínce jsme připravili spoustu různých příloh, které k sobě dokonale sedí – zkrátka vyladěný recept na svatomartinskou husu, která všem vyrazí dech.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na knedlíky

Na bramborové placky

Na zelí

Na kupustičky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2111.25 kcal
  • Bílkoviny 69.75 g
  • Sacharidy 264 g
  • Tuky 89.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 35 nejlepších příloh ke svatomartinské huse: Pro milovníky tradic knedlíky, odvážnějším lokše, pečené brambory nebo dýňové pyré Dokonalá svatomartinská hostina krok za krokem

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Piknik v trávě zpříjemní slunečné odpoledne

Národní den pikniků: Pojměte jej v zero waste stylu, nasbírejte lajky za občerstvení a zjistěte, co přinést coby nečekaný host

Rychlý oběd na lavičce, zamilovaná večeře ve dvou na dece na louce či zábavné rodinné setkání v parku? Piknik může mít desítky podob a záleží jen na vás, koho na jídlo venku pozvete. Dnes se slaví National Picnic Day a asi nenajdete ideálnější příležitost, kdy začít hledat piknikovou deku a zajímavé recepty na pokrmy, které se venku dobře jí. Jak nevyprodukovat zbytečný odpad a co nachystat, chcete-li oslnit na sociálních sítích?