Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Indické jednohubky se špenátem a halloumi

Špenát po indicku si zamilujete! A tyhle pikantní vegetariánské jednohubky taky! 

Vydání: 2016/12
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 20 kousků
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M
Vaření 0:15
Chuťovka

Ingredience

    • 1 lžíce másla
    • 1 stroužek česneku, drcený
    • 1 lžička koření garam masala
    • 80g mladého (baby) špenátu
    • mořská sůl
    • 250g sýra halloumi (nebo jiného bílého slaného sýra vhodného k opékání)
    • 2 indické chleby naan (prodává např. Marks&Spencer) 

Příprava jídla

1 V pánvi na másle opékejte česnek a koření garam masala asi 30 sekund. Přidejte špenát a míchejte, až zavadne. Osolte, ale s citem, sýr je slaný dost.

2 Sýr halloumi nakrájejte na kostky, rozložte je na plech a pod grilem je opečte dozlatova. Pod grilem lehce rozpečte i naan. Potřete ho špenátovou směsí a potom rozkrájejte na čtverečky. Na každý připíchněte kousek halloumi a zajistěte párátkem. Podávejte horké. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bruschetta s pomazánkou z červené řepy & karamelizovanými ořechy

Bleskové jednohubky s lososem

Toustíky Niçoise

Dokonalá silvestrovská party

REKLAMA

Přidat komentář