
Indické jednohubky se špenátem a halloumi
Špenát po indicku si zamilujete! A tyhle pikantní vegetariánské jednohubky taky!
Vydání: 2016/12
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 1 lžíce másla
- 1 stroužek česneku, drcený
- 1 lžička koření garam masala
- 80g mladého (baby) špenátu
- mořská sůl
- 250g sýra halloumi (nebo jiného bílého slaného sýra vhodného k opékání)
- 2 indické chleby naan (prodává např. Marks&Spencer)
Příprava jídla
1 V pánvi na másle opékejte česnek a koření garam masala asi 30 sekund. Přidejte špenát a míchejte, až zavadne. Osolte, ale s citem, sýr je slaný dost.
2 Sýr halloumi nakrájejte na kostky, rozložte je na plech a pod grilem je opečte dozlatova. Pod grilem lehce rozpečte i naan. Potřete ho špenátovou směsí a potom rozkrájejte na čtverečky. Na každý připíchněte kousek halloumi a zajistěte párátkem. Podávejte horké.
Přidat komentář