Elegantní a chytré zpracování starších jablek ve tříbarevném, efektním koláči. Jablečný cheesecake je jemný, svěží a na pohled tak krásný, že si zaslouží místo na každém slavnostním stole – a přitom je jeho příprava překvapivě snadná.
Suroviny
Na formu o průměru 26 cm
Suroviny
Na formu o průměru 26 cm
Na těsto
Na jablečnou vrstvu
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 224.12 kcal
- Bílkoviny 6.58 g
- Sacharidy 21.27 g
- Tuky 11.92 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/5
Oslavte s námi prostřednictvím květnového Apetitu, který vychází už 20. 4., už 19. narozeniny našeho časopisu. Dechberoucí narozeninový dort Apricot pro nás upekla vyhlášená cukrářka Helena Fléglová. Popřát přišlo všech 7 šéfredaktorek, které se od roku 2004 vystřídaly u kormidla redakce, a podělily se s námi o svůj oblíbený recept. Radujeme se ovšem nejen z narozenin, ale také z jarní úrody. V novém čísle proto nechybí pokrmy plné surovin, které si můžete přinést z farmářských trhů a obchodů – v receptech zazáří chřest, rebarbora, ředkvičky, mangold, jarní cibulka, čerstvé bylinky a jedlé květy. Pro ještě krásnější jarní rána přinášíme hned 4 neotřelé nápady na sladké snídaně z toustového chleba. Společně také nahlédneme do kuchařky Pavla Berkyho a vyzpovídáme mistry japonské kuchyně z restaurace Yamato, kteří do Prahy přivezli světové zlato. Nechybí ani neokoukané nápady na večeře pro všední dny a předstvíme vám novou rubriku Trendy ze sítí. Apetit, napsáno s chutí.