Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (3x)
30. 5. 2025
Jahodový cheesecake
Olive Magazine
Jahodový cheesecake
Olive Magazine


Snadné
< 60 min
5,0 (3x)

Lehký, svěží a naprosto neodolatelný. Takový je tento nepečený jahodový cheesecake, který se stane hvězdou každé letní oslavy. Krémový základ na křehkém sušenkovém korpusu doplňuje voňavá jahodová omáčka a vrstva čerstvých jahod, které mu dodávají nejen chuť, ale i oslňující vzhled. Ideální dezert, když chcete udělat dojem – bez zapínání trouby.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8–10 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8–10 osob

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 566.8 kcal
  • Bílkoviny 7.7 g
  • Sacharidy 49.6 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Amanda James, z vydání Apetit Jahodový cheesecake

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet