Lehký, svěží a naprosto neodolatelný. Takový je tento nepečený jahodový cheesecake, který se stane hvězdou každé letní oslavy. Krémový základ na křehkém sušenkovém korpusu doplňuje voňavá jahodová omáčka a vrstva čerstvých jahod, které mu dodávají nejen chuť, ale i oslňující vzhled. Ideální dezert, když chcete udělat dojem – bez zapínání trouby.
Suroviny
Pro 8–10 osob
Suroviny
Pro 8–10 osob
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 566.8 kcal
- Bílkoviny 7.7 g
- Sacharidy 49.6 g
- Tuky 36 g
Postup přípravy
Autor: Amanda James, z vydání Apetit Jahodový cheesecake