Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 2
Více než hodinu Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 178 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 35 g
Tuky 0 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na pohled zběsilá kombinace, ale je přímo famózní! Zkuste jahody s balzamikem třeba jako nápaditý předkrm.

Suroviny

jahody 250 g
balzamikový ocet 3 PL
med 1 PL
pepř
drcený, barevný

Postup

1

250 g jahod rozpulte a vložte do misky.

2

V hrnečku promíchejte 3 lžíce balzamikového octa s 1 lžící medu.

3

Směsí zalijte jahody a nechte je aspoň hodinu marinovat v lednici.

Před podáváním je posypte drceným barevným pepřem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/6

Komentáře

02.01.2009 19:36
Jako desrt je tato kombinace fantastická s mascarpone našlehaným s vanilkou, nebo hustým řeckým jogurtem.
07.07.2008 11:03
Recept se nachází v č.6/07, str.46
25.06.2008 08:13
Minulý týden jsem ochutnala tuhle nezvyklou lahůdku každou jahůdku servírovanou na kopečku našlehaného mascarpone ozdobené čerstvou mátou ... móóóc dobré
20.06.2008 11:20
Jahody s balsamikom su vyborne. Ale doporucujem kvalitne a hlavne starsie balsamiko. Tie "obycajne" balsamika za par korun su prilis kysle, prilis tekute a vysledok je hrozny. S kvalitnym balsamikom je vysledok priam uzasny :-)
20.06.2008 11:22
A samozrejme vtedy sa nemusi pouzit med...

Apetit magazín