Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Japonský cheesecake s krémovým sýrem

Japonský cheesecake s krémovým sýrem

Hodnocení receptu
4.6/5 Počet hodnocení: 56
Více než hodinu Snadné

Suroviny

  • 130 mléka
  • 100g smetanového sýru (např. Philadelphia)
  • 100g másla
  • 6 žkoutků
  • 60g hladké mouky
  • 60g kukuřičného škrobu
  • 11 bílků
  • 130g cukr krystal
Autor: dancakleckova

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...