Suroviny
Na korpus
sušenky
2
bal
máslo
60
g
Krém
krémový sýr
250
g
tvaroh
250
g
polotučný
zakysaná smetana
2
kelímky
vanilkový cukr
1
bal
cukr
podle chuti
vejce
2
ks
Ovocná vrstva
ovoce
500
g
cukr
2
PL
množství lze upravit podle sladkosti ovoce
pudink
jahodový
Postup
1
Sušenky rozdrtíme, smícháme se změklým máslem a vtlačíme na dno formy.
2
Suroviny na krém vyšleháme a nalijeme na sušenkový základ. Celé pečeme na 180°, 30 minut. Troubu během pečení neotvíráme. Po upečení necháme chládnout v otevřené troubě; střed těsta bude stále trochu tekutý, v troubě dojde.
3
Ovoce s cukrem podlijeme vodou a svaříme, rozmixujeme tyčovým mixérem, přídáme puding rozmíchaný ve vodě. Ještě teplé nalijeme na vychladlý cheesecake a dáme ztuhnout.
4
Zdobíme dle fantazie.