Játrové knedlíčky jsou luxusní zavářka, bez které si některé polévky – třeba staročeský kaldoun – ani nedovedeme představit. Lze je připravit z kuřecích, husích i vepřových jater. Jejich příprava je jednoduchá a výsledek naprosto dokonalý. Játrové knedlíčky jako od babičky promění i ten nejobyčejnější vývar v tu nejlepší polévku.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 888 kcal
- Bílkoviny 43 g
- Sacharidy 83 g
- Tuky 41 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/3
Březen 2009