Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,6 (99x)
18. 7. 2014
Játrové knedlíčky
Apetit
Játrové knedlíčky
Apetit


Snadné
< 30 min
3,6 (99x)

Játrové knedlíčky jsou luxusní zavářka, bez které si některé polévky – třeba staročeský kaldoun – ani nedovedeme představit. Lze je připravit z kuřecích, husích i vepřových jater. Jejich příprava je jednoduchá a výsledek naprosto dokonalý. Játrové knedlíčky jako od babičky promění i ten nejobyčejnější vývar v tu nejlepší polévku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 888 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 83 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(99 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Klasický hovězí vývar

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009