Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
5. 4. 2025
Jednoduché housky
Immediate Media
Jednoduché housky
Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Upečte si měkké a nadýchané domácí housky s minimem surovin a bez složitého postupu. Skvěle se hodí na sendviče, jako burgerové bulky nebo příloha k polévce. Pečení domácího pečiva nebylo nikdy jednodušší!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 246 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. ,Brioche' chutná jako loupák, skvělá je ale i v burgrech. Jak upéct briošku do slaných pokrmů dTest si posvítil na sušené droždí. Se kterými kvasnicemi upečete nejlepší chleba?

Autor: Barney Desmazery, z vydání Apetit Jednoduché housky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Kojibakers jsou především tým!

„Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu!

Milují jednoduchost, kvalitu a chuť potravin, které mají svůj původ v Japonsku a k jejichž výrobě se používá Koji – ušlechtilá plíseň, která jako nástroj fermentace dokáže přetvořit i ty nejobyčejnější suroviny na doslova chuťové zázraky. Kojibakers vyrábí v Česku z lokálních surovin miso pasty, miso polévky, tamari, shiokoji a octy tak, aby zapadly do evropské kuchyně. Miloslav Laštovička, jeden ze zakladatelů, zavzpomínal na dobu, kdy měli na dva dny pronajatou výrobnu a metr čtvereční skladu. Dnes spolupracují i s Radkem Kašpárkem a neustále rostou.