Domácí bílý chléb, který zvládne každý! S tímto jednoduchým receptem upečete nadýchaný, voňavý bochník s křupavou kůrkou, který chutná skvěle jen tak s máslem nebo jako příloha ke guláši. Stačí pár základních surovin a trocha trpělivosti – a odměnou vám bude domácí pečivo, kterému se žádný kupovaný chléb nevyrovná.
Suroviny
Na 1 bochník
Suroviny
Na 1 bochník
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 204 kcal
- Bílkoviny 6 g
- Sacharidy 38 g
- Tuky 4 g
Postup přípravy
- Neodolatelné domácí pečivo: 35 ověřených receptů dTest si posvítil na sušené droždí. Se kterými kvasnicemi upečete nejlepší chleba?
Autor: Good Food team, z vydání Apetit Jednoduchý bílý chléb